Hyresguiden

Din personliga guide i hyresdjungeln. Här kan du läsa och bli uppdaterad om det senaste inom andra hand. Vi informerar om allt från lagar och regler till spännande reportage och nyheter – allt du behöver veta om andrahandsmarknaden på ett och samma ställe!

Hyresvärdar Hyresgäster Expertbloggen

Vårstäda din bostad – 4 tips!

Oavsett om du funderar på att hyra ut en bostad eller städa i din kommanda lägenhet som du ska hyra  kommer här 4 värdefulla tips som gör städningen effektiv och enkel – och hjälper dig städa som ett proffs.

Rensa i bostaden

Genom att först rensa undan saker får du en bättre utgångspunkt innan du fortsätter städa. Behöver verkligen alla saker stå framme? Ställ in saker i ditt förråd, skänk eller sälj – och vips kommer ditt hem att kännas luftigare och mer städat.

Städa uppifrån ned

Börja alltid städningen uppifrån ned och avsluta med golvet. Gör du tvärtom riskerar du få damm och annat på golvet som du redan rengjort.

Testa naturliga rengöringsmedel

Med naturliga rengöringsmedel slipper du onödiga kemikalier i hemmet. Ättika löser du effektivt upp kalk på vattenkranar och genom att blanda bikarbonat och ättika gör du effektivt rent spisen.

Städa regelbundet

Genom att kontinuerligt plocka undan saker minskar du arbetsbördan när det är dags för städning. Dela gärna upp städningen i dagsstädning, veckostädning, månadsstädning och kvartalsstädning. Genom att hålla bostaden ren över tiden behöver du inte alltid storstäda.


Vi på Samtrygg erbjuder dig som vill hyra eller hyra ut en bostad en trygg och smidig helhetslösning. Skapa en kostnadsfri profil som bostadssökande eller annons som uthyrare här!

Hyresguiden