Hyresguiden

Din personliga guide i hyresdjungeln. Här kan du läsa och bli uppdaterad om det senaste inom andra hand. Vi informerar om allt från lagar och regler till spännande reportage och nyheter – allt du behöver veta om andrahandsmarknaden på ett och samma ställe!

Hyresvärdar

Nya trenden: Förverkliga drömmen genom att hyra ut bostaden

Öppna pensionat i Spanien, åka jorden-runt eller flytta ihop med din partner? För att förverkliga drömmar, stora som små, behövs ofta kapital och för att lösa detta blir det allt vanligare att hyra ut bostaden.

Möt Fredrik och Amanda som valde att flytta till Spanien. Genom att hyra ut sin lägenhet i Stockholm försäkrar de sig om stadiga inkomster varje månad. Bostadsuthyrning associeras ofta med risker och därför har uthyrningstjänsten Samtrygg tagit fram en lösning för trygg uthyrning, oavsett om man befinner sig i Sverige eller utomlands under uthyrningen.

Vill du veta hur mycket din bostad kan hyras ut för? Räkna ut en ungefärlig hyra med Samtryggs Hyreskalkylator. 

“För oss kändes det självklart ta chansen och det är skönt att inte behöva oroa sig för lägenheten hemma i Stockholm.”

Ett tryggt och smidigt sätt att hyra ut

Samtrygg är en trygg och smidig mötesplats för bostadsuthyrning som haft tusentals nöjda uthyrare och hyresgäster sedan starten 2013.  I Samtryggs Trygghetspaket ingår bl.a. hyresgaranti i upp till 12 månader, en speciellt framtagen trygghetsförsäkring och personlig service under hela hyresperioden. Tjänsten är dessutom helt kostnadsfri för uthyraren. Oavsett om det gäller en lägenhet i stan, en villa eller ett rum som står tomt är detta en potentiell inkomstkälla och riskfritt tillskott i kassan.

Räkna ut en ungefärlig hyra här


Skapa en kostnadsfri annons

Hyresguiden