Hyresguiden

Din personliga guide i hyresdjungeln. Här kan du läsa och bli uppdaterad om det senaste inom andra hand. Vi informerar om allt från lagar och regler till spännande reportage och nyheter – allt du behöver veta om andrahandsmarknaden på ett och samma ställe!

Hyresgäster

Utforska virtuella visningar: vad är det och hur ansöker du direkt genom Samtrygg?

I den moderna uthyrningsvärlden erbjuder Samtrygg en bekväm och säker metod för att hyra en bostad: virtuella visningar med möjlighet till omedelbar ansökan. Denna innovativa tjänst möjliggör det för dig att utforska en bostad på distans och snabbt ansöka om att hyra den utan att behöva besöka platsen fysiskt.

Förstå virtuella visningar:

De virtuella visningarna som erbjuds av oss är digitala rundturer som ger en djupgående och detaljerad upplevelse av en bostad. Dessa virtuella rundturer använder avancerad teknik, som 3D-skanning, för att erbjuda en verklighetstrogen rundtur genom hela bostaden. Det är som att fysiskt besöka fastigheten, fast helt digitalt.

Navigera i ansökningsprocessen:

Bostäder som erbjuder virtuella visningar med omedelbara ansökningar via Samtrygg är tydligt märkta som “Tillgänglig för Direktansökan.” För att påbörja en virtuell rundtur och skicka in din ansökan följer du dessa enkla steg:

  1. Starta den virtuella rundturen: Påbörja din upptäcktsfärd genom att klicka på bilden på Samtrygg-annonsen. Detta startar den virtuella rundturen, vilket låter dig utforska bostaden i detalj, rum för rum.

  2. Ansök direkt: Efter att ha genomfört den virtuella rundturen och funnit ett intresse för att hyra bostaden klickar du på knappen “Ansök nu” direkt i annonsen. Detta leder dig till ansökningsprocessen där du kan skicka in ditt intresse.

  3. Fyll i din profil om det behövs: Under ansökningsprocessen kan du ombedjas att fylla i eventuellt saknad information i din profil. Det kan handla om att tillhandahålla personuppgifter.

  4. Vänta på svar från hyresvärden: När din ansökan är inskickad är det upp till hyresvärden att granska den. Vid godkännande kan du gå vidare för att slutföra hyresavtalet.

Genom att erbjuda direktvisningar och omedelbara ansökningar förenklar Samtrygg processen för att hyra en bostad. Med möjligheten att utforska fastigheter digitalt och snabbt ansöka direkt inom annonsen kan individer effektivt gå mot att säkra sitt nästa hem utan behov av fysiska besök. Samtryggs tillvägagångssätt inte bara förenklar uthyrningsprocessen utan säkerställer också en säker och bekväm upplevelse. Det ger dig möjligheten att navigera i uthyrningsvärlden smidigt och tryggt från där du är.

Sök bland lediga bostäder

Hyresguiden