Hyresguiden

Din personliga guide i hyresdjungeln. Här kan du läsa och bli uppdaterad om det senaste inom andra hand. Vi informerar om allt från lagar och regler till spännande reportage och nyheter – allt du behöver veta om andrahandsmarknaden på ett och samma ställe!

Hyresgäster

4 anledningar till varför du ska hyra din bostad via Samtrygg

Det finns många risker med att hyra en bostad i andra hand; bedrägerier, otrygga kontrakt och skyhöga depositionskostnader är vanliga fallgropar. Ett smart och enkelt knep för att säkra situationen är att hyra bostad med Samtrygg som tar en aktiv roll i att skapa bättre förutsättningar på andrahandsmarknaden.

 

Vill du hyra en bostad snabbt och säkert? Skapa en kostnadsfri profil här och sök bland över hundratals objekt till uthyrning.

Samtrygg har tagit fram en modell som skyddar både hyresvärdar och hyresgäster på andrahandsmarknaden. Här är fem avgörande argument varför du ska hyra din bostad genom Samtrygg:

  1. Ingen deposition eller förskottshyra

Samtrygg tar hela risken så länge du är kreditvärdig. Du slipper med andra ord att ligga ute med stora summor pengar.

  1. Bedrägerifritt

Samtrygg är en marknadsplats för trygg bostadsuthyrning som hanterar både in- och utbetalningar. Allt för att minimera risken för bedrägerier.

  1. Trygga hyresavtal

Samtryggs jurister har tagit fram säkra hyresavtal för att du som hyresgäst ska kunna känna dig trygg och inte missar något viktigt.

  1. Det är tryggt och smidigt!

Skapa en profil här och för att börja söka efter objekt som passar dig. Genom att fylla i dina sökkriterier kommer du att få matchningsmail så fort nya objekt som stämmer överens med det du söker publiceras hos oss. På så sätt kan du vara först med att veta när attraktiva objekt kommer upp! 

Här kan du enkelt söka bland lediga bostäder i hela Sverige – vi har 1000-tals nöjda hyresgäster och uthyrare över hela landet.

Hyresguiden