Hyresguiden

Din personliga guide i hyresdjungeln. Här kan du läsa och bli uppdaterad om det senaste inom andra hand. Vi informerar om allt från lagar och regler till spännande reportage och nyheter – allt du behöver veta om andrahandsmarknaden på ett och samma ställe!

Hyresvärdar

Ge din bostadsannons ett extra lyft – 4 tips!

Oavsett om du redan har en bostadsannons eller funderar på att skapa en ny finns det några knep som gör att din annons når nästa nivå – och med större sannolikhet attraherar flera bostadssökande. Här kommer våra bästa tips!

  1. Bättre bilder. En bild säger som bekant mer än tusen ord och betydelsen av bra bilder i din annons är svår att övervärdera. Att ta bra bilder med din mobil är inte alls svårt. Genom att rensa och städa bostaden samt ta bilder i liggande format gärna med dagsljus kommer resultatet att bli kanon!

  2. Spetsa till texten. Genom att ha en lagom lång och omfattande beskrivning som lyfter fram vad som är unikt med din bostad kan du enklare fånga upp den bostadssökandes intresse. Undvik samtidigt att skriva för långt – fokusera på det viktigaste.

  3. Ladda upp en planlösning. Många bostadssökande uppskattar en överblick av bostaden i form av en planlösning så om du har en lönar det sig definitivt att ladda upp. Vid behov kan du även göra en egen skiss som visar hur bostaden är utformad.

  4. Kontakta din hyreskonsulent. Vid uthyrning genom oss på Samtrygg blir du tilldelad en personlig hyreskonsulent som hjälper dig genom hela processen. Denna person är ett utmärkt bollplank även gällande hur du kan ge din annons ett extra lyft!

Funderar du på att hyra ut din bostad? Skapa en kostnadsfri annons eller logga in hos Samtrygg idag!

Hyresguiden