Hyr din bostad tryggt & enkelt via Samtrygg

Sök bland  till uthyrning  

Hyr du bostad via Samtrygg slipper du som är kreditvärdig att betala deposition. Vi värnar om din trygghet i första hand -
hos oss slipper du förskottsbetalningar och bedragare.

home image 0
Tyvärr finns det inga lediga bostäder som matchar din sökning just nu. Däremot finns det lediga bostäder i Sverige som kan vara av intresse.
Just nu har vi inga bostäder som matchar dina kriterier.

  Samtrygg
  City City

  Y är ett populärt område – just nu hyrs X bostäder ut i området via Samtrygg

  Stockholm är Sveriges huvudstad och också den mest attraktiva staden att bosätta sig i hela vårt avlånga land. Stockholm är en av fem snabbast växande regionerna i Europa och idag 2020 bor ca 1 miljon i Stockholms stad. Varför den är så populär har många anledningar, men närheten till vatten och de jobbmöjligheter som Stockholm erbjuder är kanske ändå det som lockar mest till varför man vill bosätta sig just här.

  Stockholm är Sveriges centrum både när det gäller näringsliv och nöjesliv. Staden erbjuder alltid det senaste i krog och nöjesväg – och lockar många turister med sin gamla historiska charm. Staden är byggd på ett antal öar vid Mälarens utmyntning i Östersjön som binds ihop med de broar som förbinder stadens olika delar. Stockholm utgörs av 14 stadsdelar. Dessa är Bromma, Enskede-Årsta-Vantör, Farsta, Hägersten-Liljeholmen, Hässelby –Vällingby, Kungsholmen, Norrmalm, Rinkeby – Kista, Skarpnäck, Skärholmen, Spånga – Tensta, Södermalm, Älvsjö, Östermalm.

  Så ökar du dina chanser att få en andrahandsbostad att hyra i Stockholm

  Att söka och hyra bostad i Stockholm är allt annat än lätt. Utbudet är lågt och efterfrågan av bostäder i synnerhet i innerstan är högt, vilket har trissat upp både bostadspriser och andrahandshyror rejält. Att hitta en bostad i Stockholm har i modern tid blivit ett stort huvudbry. Staden växer och även om bostadsbyggandet i viss mån har tagit fart så är bostadsbristen ett faktum.

  Som bostadssökande i Stockholm konkurrerar du med många andra om de bostäder som finns till uthyrning. Det är viktigt att vara medveten om att attraktiva objekt alltid försvinner väldigt fort från marknaden och ett hett tips är att bredda dina sökkriterier, både när det gäller specifikt område och storlek på bostaden. För att öka dina chanser att hitta en andrahandsbostad kan det vara bra att inkludera områden utanför storstäderna i din sökning. Ett hett tips kan också vara att även söka bland större bostäder då 1:or och 2:or är mest populära och trycket på dessa är högt. Eftersom efterfrågan på större bostäder är lägre kan det vara en bra taktik att gå ihop med kompisar eller partner och kunna söka bredare och därmed få tillgång till fler bostäder på marknaden.

  Hyra lägenhet i Stockholm

  Efterfrågan på lägenheter att hyra i Stockholm är stor, i synnerhet i innerstaden där hyresnivån även är högst. Populära områden är Östermalm, Norrmalm/Vasastan, Kungsholmen och Södermalm. Tack vare goda kommunikationer går det även smidigt att bo en bit utanför där hyrorna generellt sätt är något lägre.

  Hyra villa eller radhus i Stockholm

  Om du vill hyra en villa eller ett radhus i Stockholm kommer du naturligt nog att söka dig lite längre från den absoluta stadskärnan. Populära områden är Bromma, Enskede, Danderyd, Hässelby villastad. Lite längre bort hittar vi till exempel Sollentuna, Huddinge, Nacka och Haninge.

  Hyra ett rum i Stockholm

  Genom att hyra ett rum i Stockholm har du möjligheten att bo centralt med en lägre hyresnivå. Rum med egen ingång är vanligare utanför stadskärnan. Att bo inneboende i Stockholm kan vara ett bra alternativ både på kort- och lång sikt.

  (Månatlig)
  050 000 SEK
  115 rooms
  (Du kan välja flera)

  Bli först att veta när en ny annons kommer upp!

  De mest attraktiva bostäder går åt snabbt. Chansen att hitta en bostad som passar dina önskemål är mycket större om du får besked om nya bostäder direkt. Börja prenumerera på vårt matchningsmail så blir du först att veta när en ny annons kommer upp!