Hyr din bostad tryggt & enkelt via Samtrygg

Sök bland  till uthyrning  

Hyr du bostad via Samtrygg slipper du som är kreditvärdig att betala deposition. Vi värnar om din trygghet i första hand -
hos oss slipper du förskottsbetalningar och bedragare.

home image 0
Tyvärr finns det inga lediga bostäder som matchar din sökning just nu. Däremot finns det lediga bostäder i Sverige som kan vara av intresse.
Just nu har vi inga bostäder som matchar dina kriterier.

  Samtrygg
  City City

  Y is a popular area – right now there’s X accomodations available through Samtrygg

  Malmö är med sina dryga 300 000 innerstadsbor Sveriges tredje största stad. Staden är belägen i Skåne nära ikoniska universitetsstaden Lund och storstaden Köpenhamn. År 2000 stod Öresundsbron klar, som idag fungerar som transportkommunikation för tusentals människor mellan Sverige och Danmark. I samband med byggandet av Öresundsbron uppkom också stadsdelen Västra Hamnen som idag skryter med innehavandet av Sveriges högsta byggnad Turning Torso på 190 meter.

  Med sina goda näringslivsförbindelser och mångkulturella inslag är Malmö en stad som lockar många. Närheten till hav och parker är något som präglar staden och förutom sitt rika utbud av restauranger, evenemang och barer omringas Malmö av Skånes charmiga och vackra landskap. Stadspulsen finns också att uppleva i Malmös affärer såsom nybyggda köpcentret Emporia. Malmö lockar dessutom allt fler studenter och till årsskiftet blir Malmö Högskola ett universitet.

  Så ökar du dina chanser att hitta andrahandsbostad i Malmö

  Malmö har under den senare tiden upplevt en stor befolkningsökning från kringliggande orter och utlandet. Det har resulterat i att många malmöbor letar bostad och att väntetiden för hyreslägenheter blir längre. Den genomsnittliga kötiden för ett förstahandskontrakt är i Stor-Malmö över tre år och för att hyra en bostad i Malmös mer attraktiva områden krävs ännu längre väntetid. Situationen påvisar en ökad efterfrågan på hyresbostäder och en bostadsbrist på Malmös bostadsmarknad. För att snabbare komma över en hyreslägenhet kan det vara klokt att söka bostad i Malmös kringliggande orter. Flera Malmöförorter har de senaste åren fått dålig publikation i media, men samtidigt finns många lugnare områden där söktrycket på hyresbostäder är lägre än i stadskärnan.

  (Månatlig)
  050 000 SEK
  115 rooms
  (Du kan välja flera)

  Bli först att veta när en ny annons kommer upp!

  De mest attraktiva bostäder går åt snabbt. Chansen att hitta en bostad som passar dina önskemål är mycket större om du får besked om nya bostäder direkt. Börja prenumerera på vårt matchningsmail så blir du först att veta när en ny annons kommer upp!