Hyr din bostad tryggt & enkelt via Samtrygg

Sök bland  till uthyrning  

Hyr du bostad via Samtrygg slipper du som är kreditvärdig att betala deposition. Vi värnar om din trygghet i första hand -
hos oss slipper du förskottsbetalningar och bedragare.

home image 0
Tyvärr finns det inga lediga bostäder som matchar din sökning just nu. Däremot finns det lediga bostäder i Sverige som kan vara av intresse.
Just nu har vi inga bostäder som matchar dina kriterier.

  Samtrygg
  City City

  Y is a popular area – right now there’s X accomodations available through Samtrygg

  Göteborg är Sveriges näst största stad med drygt en halv miljon invånare i innerstaden. Göteborg grundades 1621 när kung Gustaf II Adolf besökte platsen för första gången och ska ha utbrustit ”Här ska staden ligga”. På Gustaf Adolfs torg i centrala Göteborg står Gustaf II Adolf staty och pekar ner från sin upphöjda position likt den gamla sägnen som ett minne av när kung Gustaf besökte platsen för första gången. Under 1800-talets industrialism flyttade många britter till Göteborg och staden fick därmed snabbt smeknamnet ”Lilla London” som sitter kvar än idag.

  Göteborg är en populär stad – här erbjuds något för alla. Staden utgörs av 21 stadsdelar som tillsammans erbjuder alltifrån citypuls till lugnare grönområden. Göteborgs närhet till havet har alltid präglat staden. Utanför Göteborgs västkust ligger havsområdet Kattegatt och Göteborgs skärgård. Göteborgs Hamn är nordens största och spelar en betydande roll för svensk industri och varuhandel.

  Så ökar du dina chanser att hitta bostad i Göteborg

  I takt med att både nöjesliv och näringsliv har växt i staden så har allt fler människor valt att bosätta sig i Göteborg. Utvecklingen har lett till bostadsbrist där det i regel tar flera år för bostadssökande att hitta bostad. I genomsnitt väntar man fem år i bostadskö för att erbjudas ett förstahandskontrakt och ytterligare flera år krävs för ett hyresbostad i Göteborgs mer attraktiva områden. Det konstaterar den bostadsbrist som råder i Göteborg och Sverige i stort. Utvecklingen är oroväckande vilket uppmanar till åtgärder för att möjliggöra fler hyreslägenheter på Göteborgs bostadsmarknad. Eftersom små lägenheter i innerstaden är populärast rekommenderas att du breddar dina sökkriterier gällande bostadens storlek och läge. Då ökar utbudet av hyresbostäder som matchar dina sökpreferenser och även sannolikheten för att du snabbare ska hitta en lämplig bostad att hyra.

  (Månatlig)
  050 000 SEK
  115 rooms
  (Du kan välja flera)

  Bli först att veta när en ny annons kommer upp!

  De mest attraktiva bostäder går åt snabbt. Chansen att hitta en bostad som passar dina önskemål är mycket större om du får besked om nya bostäder direkt. Börja prenumerera på vårt matchningsmail så blir du först att veta när en ny annons kommer upp!