Hyresguiden

Din personliga guide i hyresdjungeln. Här kan du läsa och bli uppdaterad om det senaste inom andra hand. Vi informerar om allt från lagar och regler till spännande reportage och nyheter – allt du behöver veta om andrahandsmarknaden på ett och samma ställe!

Hyresvärdar Hyresgäster

Uttråkad hemma? Tips på saker att hitta på!

Flera av oss är hemma mer än vanligt i dessa tider och när många aktiviteter ställs in och vi inte kan umgås med vänner i samma utsträckning som tidigare kanske några tips på saker att hitta på i hemmet när tristessen blir för stor kan vara till hjälp. Håll till godo!

 

Besök nya platser – virtuellt!

Internet svämmar nu över av virtuella museibesök, turistresmål, nationalparker eller varför inte nöjesparker, och allt är oftast helt gratis.

Parle français?

Kan du inte åka till Frankrike och lära dig franska i sommar? Ladda ner en språkapp och börja parle français maintenant!

Utmana dig själv i köket

Var nummer 1578279 på bollen och börja baka surdegsbröd om du inte redan provat eller utmana dig själv med att laga en tapasmiddag men med enbart saker du redan har hemma. Antar du utmaningen?

Lär dig något nytt!

Youtube är full av tutorials oavsett om du vill lära dig spela ett instrument, göra ansiktsmålningar, breakdancea, sticka eller bygga modellflygplan.

Rensa garderoben

Testa KonMari-metoden och se vilka av dina kläder som “spark joy”. Inte bekant med Marie Kondo? Läs mer här!

Spela sällskapsspel!

Alla har vi dom liggandes i något skåp eller byrålåda. Men hur ofta tar vi oss tiden att spela de där sällskapsspelen? Now is the time!

Ordna hemmaspa

Gör en ansiktsmask, hårinpackning, ta ett långt bad eller en pedikyr. Gör badrummet till ditt eget spa helt enkelt.

Organisera!

Vi har alla det där skåpet, lådan, handväskan eller förrådet som inte setts över sen, ja någonsin! Ta tillfället i akt att gå igenom och organisera.

Gratis är gott!

Registrera dig för en gratis provperiod för någon onlinetjänst du inte testat ännu. Till exempel ljudböcker, magasin eller film och serier och plöj igenom så mycket du hinner.

Testa att odla något! 

Allt kanske inte gror men det är värt att testa. Ta en stickling av en växt du har hemma, tomatfrön från en tomat i kylen eller varför inte vitlöksklyfta och gör din egen hemmaodling!

Läs en bok! 

Du har garanterat böcker som stått olästa i din bokhylla i åratal. Nu är det dags att plocka fram dem och börja läsa.Funderar du på att hyra ut eller hyra en bostad? Hos Samtrygg är det kostnadsfritt att skapa profil som bostadssökande eller uthyrare och vi hjälper dig hela vägen till en garanterat trygg bostadsuthyrning. Skapa din profil här!

Hyresguiden