Hyresguiden

Din personliga guide i hyresdjungeln. Här kan du läsa och bli uppdaterad om det senaste inom andra hand. Vi informerar om allt från lagar och regler till spännande reportage och nyheter – allt du behöver veta om andrahandsmarknaden på ett och samma ställe!

Hyresvärdar

Tips och tricks för att ta lockande bilder som fångar hyresgästers uppmärksamhet

Att ta lockande och snygga bilder är en avgörande faktor när det gäller att hitta intresserade hyresgäster till din bostad. Med rätt teknik kan du skapa bilder som verkligen får ditt boende att sticka ut på och fånga potentiella hyresgästers uppmärksamhet. Här är våra bästa tips för att förbättra din bostadsfotografering:

 

  1. Bra belysning

God belysning är nyckeln till att skapa attraktiva bilder. Öppna persienner och gardiner för att släppa in naturligt ljus och använd den belysning som finns i ditt hem för att skapa en inbjudande atmosfär.  

  1. Framhäv bostadens bästa delar

Fokusera på att framhäva bostadens unika egenskaper och bästa funktioner. Det kan vara allt från vackra arkitektoniska detaljer till moderna bekvämligheter och rymliga layouter. Kanske har du en öppen spis eller mysigt inrett hörn som gör just ditt boende unikt. 

  1. Använd dig av olika vinklar för att visa hela rummet 

Se till att fota bostadens rum i flera vinklar så att man får en bra bild av hur hela utrymmet ser ut. Användning av vidvinkelobjektiv kan hjälpa till att visa hela rum och ge en bättre uppfattning om utrymmets storlek och layout. Se dock till att undvika förvrängning och hålla perspektivet realistiskt.

  1. Rent och städat

Innan du tar bilder, se till att bostaden är ren och städad. Ta bort eventuella röriga eller personliga föremål för att skapa en mer neutral och inbjudande miljö. Detta ger garanterat ett bättre intryck till potentiella hyresgäster!

  1. Filma

För att verkligen ge en helhetsupplevelse av din bostad rekommenderar vi att filma. Visa hur boendet är planerat och hur alla rum hänger ihop. Detta ger en ultimat helhetsbild av bostaden för bostadssökande. 

 

Genom att använda dessa tips och tricks kan du skapa lockande bilder som verkligen får din bostad att sticka ut och locka potentiella hyresgäster. Att investera lite extra tid och tanke i fotografering kan göra en stor skillnad när det gäller att marknadsföra din bostad och maximera din uthyrningspotential.

Hyresguiden