Hyresguiden

Din personliga guide i hyresdjungeln. Här kan du läsa och bli uppdaterad om det senaste inom andra hand. Vi informerar om allt från lagar och regler till spännande reportage och nyheter – allt du behöver veta om andrahandsmarknaden på ett och samma ställe!

Hyresvärdar

Samtryggs nya erbjudanden: Hyresmäklare och Uthyrningspaket för en enklare uthyrning

Vi utökar vårt utbud med två nya spännande erbjudanden: Hyresmäklare och Uthyrningspaketet. Dessa tilläggstjänster kompletterar vårat Trygghetspaket, vilket gör uthyrning av din bostad ännu enklare och säkrare.

Trygghetspaketet – Grunden för en säker uthyrning

Samtryggs Trygghetspaket är utformat för att ge dig som hyresvärd en trygg och bekymmersfri uthyrningsupplevelse. Här är några av de viktigaste komponenterna:

  • Hyresgaranti: Upp till 12 månaders garanterad hyra, oavsett om hyresgästen betalar eller inte. Detta innebär att du alltid kan räkna med stabila hyresintäkter.

  • Specialanpassad Trygghetsförsäkring: Skydd som täcker eventuella skador och problem som kan uppstå under hyresperioden.

  • Personlig service och hjälp: Du får tillgång till personlig service och expertråd genom hela uthyrningsprocessen.

Dessa förmåner ingår när du väljer att hyra ut din bostad via Samtrygg, vilket gör din uthyrningsprocess tryggare.

Hyresmäklare – Professionell hjälp för en smidigare uthyrning

För de hyresvärdar som vill ha extra hjälp introducerar vi nu tjänsten Hyresmäklare. Många känner igen sig i att det är svårt att få ihop vardagen, särskilt när man står inför att hyra ut sin bostad och ska navigera på hyresmarknaden. Därför erbjuder Samtrygg nu en lösning:

  • Annons: En erfaren hyresmäklare hjälper dig att skapa en effektiv och attraktiv annons för din bostad.

  • Selektering av hyresgäster: Hyresmäklaren hjälper dig att hitta de bästa hyresgästerna genom noggrann selektering.

  • Visningar: Mäklaren hanterar visningarna av din bostad, vilket sparar dig tid och energi.

Med en professionell hyresmäklare kan du känna dig säker på att din bostad annonseras på rätt sätt och att rätt hyresgäst väljs ut.

Uthyrningspaketet – Extra säkerhet och bekvämlighet

Utöver Hyresmäklaren erbjuder Samtrygg också Uthyrningspaketet, som ger ytterligare säkerhet och bekvämlighet:

  • Nyckelöverlämning och besiktning: Professionell hantering av nyckelöverlämning och besiktning av bostaden.

  • Kundservice för felanmälan: En tillgänglig kundservice för att hantera felanmälningar och koordinering av relevant kompetens.

  • Extra tjänster: Möjlighet att köpa till extra tjänster som veckostädning eller jourbesök, vilket innebär att eventuella problem kan lösas snabbt och enkelt.

Dessa tilläggstjänster gör att du kan känna dig helt trygg med din uthyrning, samtidigt som du sparar tid och får en mer bekväm upplevelse.

Praktisk information om Hyresmäklare och Uthyrningspaketet

För att få tillgång till Hyresmäklaren och Uthyrningspaketet behöver du beställa dessa tjänster innan den 25:e varje månad för att de ska bli aktiva nästkommande månad. Det finns ingen bindningstid, vilket ger dig flexibiliteten att avsluta tjänsterna när du vill. Dessa tjänster är för närvarande endast tillgängliga i Stockholm och upp till 20 km utanför stadens gränser.

Med hjälp av Hyresmäklare, Uthyrningspaketet och Trygghetspaketet erbjuder vi på Samtrygg en omfattande lösning för att göra din uthyrningsupplevelse så smidig och säker som möjligt. Du behöver bara ansöka till föreningen, sedan kan du luta dig tillbaka och låta Samtrygg sköta resten. 

Kontakta oss för priser och för att boka Hyresmäklare och/eller Uthyrningspacketet!

  

Hyresguiden