Hyresguiden

Din personliga guide i hyresdjungeln. Här kan du läsa och bli uppdaterad om det senaste inom andra hand. Vi informerar om allt från lagar och regler till spännande reportage och nyheter – allt du behöver veta om andrahandsmarknaden på ett och samma ställe!

Hyresvärdar

Hur Samtryggs skräddarsydda trygghetsförsäkring hjälper dig som hyresvärd

Många hyresvärdar tror att deras vanliga hemförsäkring täcker alla eventualiteter, men sanningen är att en generell hemförsäkring sällan är anpassad för uthyrningssyften och kan lämna dig exponerad för oväntade skador eller förluster. För att mildra denna osäkerhet har Samtrygg utvecklat en skräddarsydd trygghetsförsäkring specifikt riktad till hyresvärdar – en lösning som strävar efter att ge maximal trygghet och är helt kostnadsfri. 

Varför behöver du en specialanpassad försäkring när du hyr ut din bostad?

En vanlig hemförsäkring erbjuder skydd för lösöret i bostaden och för fast inredning i bostadsrätten. Trots detta finns det luckor i täckningen när det kommer till uthyrning. Det är här Samtryggs trygghetsförsäkring kommer in i bilden. Den är skapad för att komplettera och bygga vidare på den begränsade täckningen som en vanlig hemförsäkring erbjuder under uthyrningsperioden. Med denna försäkring kan hyresvärdar känna sig säkra och skyddade mot olyckor och skador som kan uppstå.

Vad omfattar Samtryggs specialanpassade försäkring för hyresvärdar?

  • Lösöre (som inte täcks av hemförsäkringen)
  • Fast inredning i bostadsrätt (som inte täcks av hemförsäkringen)
  • Skadetäckning upp till 1 000 000 kr
  • Uppsåtlig skada (även fast inredning bostadsrätt)
  • Hyresförlust i samband med skada 
  • Allrisk på lösöre (samt fast inredning bostadsrätt)

Vårt erbjudande för hyresvärdar

Samtrygg förstår att trygghet är avgörande när du väljer att hyra ut din bostad. Genom att erbjuda denna specialanpassade trygghetsförsäkring strävar vi efter att ge dig den nödvändiga säkerheten och lugnet för att kunna njuta av fördelarna med att vara hyresvärd utan att behöva oroa dig för oväntade händelser. 

Funderar du på att hyra ut din bostad? Gör det idag hos Samtrygg!

Skapa en kostnadsfri annons

Hyresguiden