Hyresguiden

Din personliga guide i hyresdjungeln. Här kan du läsa och bli uppdaterad om det senaste inom andra hand. Vi informerar om allt från lagar och regler till spännande reportage och nyheter – allt du behöver veta om andrahandsmarknaden på ett och samma ställe!

Hyresvärdar Nyheter Hyresgäster

Nu upp till 12 månaders hyresgaranti när du hyr ut din bostad genom Samtrygg

Vi på Samtrygg är stolta över att nu kunna erbjuda våra uthyrare upp till 12 månaders hyresgaranti. Den utökade tryggheten kommer att leda till att flera väljer att hyra ut sin bostad och följaktligen skapas flera bostadstillfällen – något som gynnar alla parter.

Samtrygg grundades i syfte att göra det tryggt och enkelt för människor att hyra och hyra ut sina bostäder. En av de viktigaste delarna i det handlar om att hyresvärden ska kunna vara säker på att få betalt – oavsett om hyresgästen betalar eller inte. Därför utökar vi nu vår hyresgaranti från 2 månader upp till hela 12 månader.

Marcus Lindström, styrelseordförande och grundare av Samtrygg kommenterar det utökade tjänsteerbjudandet på följande sätt:

Vi ser den utökade hyresgarantin från 2 till 12 månader som ett viktigt steg mot en ännu tryggare bostadsmarknad. Detta kommer att uppmuntra ännu fler uthyrare att hyra ut sin bostad, vilket i förlängningen skapar flera bostadstillfällen på en marknad som fortsättningsvis karaktäriseras av en bostadsbrist. Det är en tydlig win-win situation för alla parter. Hyresgarantin gäller både för befintliga och nya uthyrare som väljer att hyra ut genom Samtrygg.

Kan du berätta om något annat som Samtrygg har på gång inför framtiden?

Vi fortsätter att kontinuerligt utveckla våra arbetsmetoder och vår helhetslösning för bostadsuthyrning. Siktet är precis som tidigare inställt på en ännu tryggare och smidigare bostadsmarknad. Flera spännande nyheter kommer inom kort, så håll utkik, säger Marcus Lindström.


För mer information om Samtryggs utökade Hyresgaranti, besök vår Hjälpcenter eller skicka e-post till kundtjanst@samtrygg.se.

Utöver upp till 12 månaders hyresgaranti innehåller Trygghetspaketet bl.a. personlig service, en omfattande trygghetsförsäkring och trygga hyresavtal. Funderar du på att hyra ut din bostad? Räkna ut en ungefärlig hyra för din bostad och ta första steget till en bostadsuthyrning!

Till Hyreskalkylatorn

 

Hyresguiden