Hyresguiden

Din personliga guide i hyresdjungeln. Här kan du läsa och bli uppdaterad om det senaste inom andra hand. Vi informerar om allt från lagar och regler till spännande reportage och nyheter – allt du behöver veta om andrahandsmarknaden på ett och samma ställe!

Hyresvärdar

Snabba och prisvärda hemuppdateringar

Att rusta upp sitt hem innan det ska hyras ut behöver inte vara en komplicerad process. Med några enkla knep kan du ge ditt hem en ny look och känsla utan att behöva spendera mycket pengar. Här är några enkla knep för att rusta upp ditt hem.

Måla om

Att måla om väggarna är ett enkelt sätt att ge ditt hem en fräsch och modern look. Du kan välja att måla hela bostaden eller bara vissa vägar för att få en förändring. Välj en färg som passar din inredning och personliga stil.

Byt ut gardiner och kuddar

Att byta ut gardiner och kuddar kan göra stor skillnad i ditt hem. Välj färger och mönster som passar din inredning och som ger rummet en ny känsla. Du kan också överväga att lägga till nya kuddar och gardiner för att pigga ut ditt hem ännu mer. 

Uppdatera belysningen

Att byta ut belysningen i ditt hem kan förändra hela rummets känsla. Välj en belysning som passar rummets funktion och som ger tillräckligt med ljus. Du kan också överväga att lägga till några lampor för att skapa en mysigare känsla i bostaden.

Organisera och rensa ut

Att rensa ut och organisera ditt hem kan göra stor skillnad i hur ditt hem känns och fungerar. Överväg att rensa ut oanvända föremål och organisera dina saker på ett sätt som passar din livsstil och inredning.

Lägg till gröna växter

Att lägga till gröna växter i ditt hem kan ge en naturlig och avslappnad känsla. Välj växter som passar ditt hem och som kräver lite underhåll. Du kan också överväga att placera växter i krukor som matchar din inredning. Läs mer om hur du inreder med växter här! 

Med dessa knep kan du snabbt och enkelt förnya ditt hem innan du ska hyra ut det. Det blir fördelaktigt både för dig och din framtida hyresgäst. Testa dig fram och ha roligt under tiden!

Funderar du på att hyra ut din bostad? Gör det på Samtrygg idag! 

Skapa en kostnadsfri annons

Hyresguiden