Hyresguiden

Din personliga guide i hyresdjungeln. Här kan du läsa och bli uppdaterad om det senaste inom andra hand. Vi informerar om allt från lagar och regler till spännande reportage och nyheter – allt du behöver veta om andrahandsmarknaden på ett och samma ställe!

Hyresvärdar Hyresgäster

Inred ditt hem med second hand!

Att göra ditt hem mysigt och inbjudande behöver inte alltid kosta en förmögenhet. Genom att handla second hand eller begagnat kan du skapa en unik och personlig atmosfär i ditt hem samtidigt som du sparar pengar och bidrar till en mer hållbar livsstil. Här är några enkla tips för att göra din bostad mer hemtrevlig genom att handla second hand.

Möblera med second hand

Att handla begagnade möbler är ett utmärkt sätt att skapa en unik och personlig atmosfär i ditt hem. Besök loppisar, second hand-butiker och auktioner för att hitta unika möbler till ett bra pris. Du kan också leta efter möbler på nätet, det finns många webbplatser som säljer begagnade möbler.

Inred med vintage

Vintageinredning är ett annat sätt att skapa en unik och personlig atmosfär i ditt hem. Leta efter vackra vaser, en gammal spegel eller en unik lampa. Ta chansen att hitta inredning som ingen annan har! 

Skapa din egen konst

Att skapa din egen konst är ett roligt och kreativt sätt att göra ditt hem mer personligt. Använd gamla tidningar, tapetprover eller andra material för att skapa ditt eget konstverk. Du kan också leta efter begagnade konstverk i second hand-butiker och auktioner.

Fynda textilier second hand

Textilier som kuddar, plädar och gardiner kan göra underverk för att göra ditt hem varmare. Besök second hand-butiker för att hitta vackra och unika textilier till ditt hem. En ny färgpop i soffan kan göra stor skillnad!

Skapa en personlig touch

Att skapa en personlig touch i ditt hem är ett annat sätt att göra det mer hemtrevligt. Använd konst, fotografier och andra personliga föremål för att skapa en unik och personlig atmosfär. Lägg till personliga detaljer som du älskar och som gör dig glad!

Genom att följa dessa enkla tips kan du göra ditt hem mysigare och mer inbjudande. Oavsett om du bor i en liten lägenhet eller ett stort hus, kan dessa tips hjälpa dig att skapa den plats där du känner dig mest hemma!

Hyresguiden