Hyresguiden

Din personliga guide i hyresdjungeln. Här kan du läsa och bli uppdaterad om det senaste inom andra hand. Vi informerar om allt från lagar och regler till spännande reportage och nyheter – allt du behöver veta om andrahandsmarknaden på ett och samma ställe!

Hyresvärdar Hyresgäster

Dags att adventspynta bostaden – 4 tips och idéer! 

Adventstid och dags att mysa till det ordentligt! Oavsett om du bor i en lägenhet, villa eller rum kan du med några enkla medel förbereda hemmet för advent. Vi har samlat 4 tips och idéer som skapar en härlig känsla hemma.

1. Adventspynta med växter och frukter

Genom att pynta med växter, eller varför inte frukter, kan du skapa en härlig känsla hemma i advents- och juletid. Häng t.ex. upp röda äpplen eller placera dem tillsammans med kottar från skogen på en bricka eller i skålar. Komplettera med hyancinter för att ta helheten till nästa nivå.

2. Mer ljus och mys med ljusslingor

Ljusslingor ute på balkongen eller inomhus ökar definitivt myset och kan dessutom fungera som en trevlig ljuskälla i mörkret. Testa t.ex. att lägga en ljusslinga i en glasburk som du sedan placerar på en hylla eller ett bord.

3. Gör ljusstaken personlig – låt fantasin flöda!

Genom att använda kottar, lingonris, mossa eller varför inte julkulor eller stjärnor kan du enkelt skapa en egen och unik ljusstake. Kom ihåg att aldrig lämna tända ljus utan uppsikt och använd inte brandfarliga material.

4. En egen adventskalender 

Att göra en egen adventskalender behöver inte vara komplicerat och fungerar både som trevlig inredningsdetalj och som extra spänning i väntan på julen. Välj enkla saker som du t.ex. placerar i påsar  


Funderar du på att hyra eller hyra ut en bostad? Skapa en kostnadsfri profil hos Samtrygg som bostadssökande eller uthyrare för att ta första steget till en trygg andrahandsupplevelse.  

Hyresguiden