Hyresguiden

Din personliga guide i hyresdjungeln. Här kan du läsa och bli uppdaterad om det senaste inom andra hand. Vi informerar om allt från lagar och regler till spännande reportage och nyheter – allt du behöver veta om andrahandsmarknaden på ett och samma ställe!

Hyresgäster

Hur snabbt kan jag hitta en bostad med Samtrygg?

Att hitta en bostad kan vara en stressig process, men vi på Samtrygg strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi förstår vikten av att hitta det perfekta hemmet snabbt och smidigt. Med vårt ständiga växande utbud av tillgängliga bostäder och innovativa applikationer strävar vi efter att göra bostadssökandet till en snabb och säker upplevelse för våra användare.

Nya bostäder varje dag

Vi på Samtrygg får in flera nya bostäder varje dag, vilket ökar dina chanser att hitta det perfekta boendet för dig. Med vårt stora utbud kan det ta så lite som några dagar att hitta en bostad som passar dina behov och önskemål. Genom att hålla dig uppdaterad med våra senaste bostäder i ditt område och använda våra smarta filtreringsalternativ kan du hitta din drömbostad på nolltid.

Direktansökan för snabbare svar

För att ytterligare förbättra hastigheten på bostadssökandet har vi utvecklat vår nya applikation, Direktansökan. Med Direktansökan kan du skicka in din ansökan med ett knapptryck och få svar inom 48 timmar. En av våra kollegor har varit i bostaden och fotograferat den och utefter det skapar vi en 3D-modell så att du virtuellt kan gå igenom den för att få en bra uppfattning om hur bostaden ser ut. Detta sparar värdefull tid och ökar dina chanser att säkra din drömbostad. 

Optimera din sökning

För att maximera dina chanser att hitta en bostad snabbt är det viktigt att inte ha för snäva sökkriterier i din profil. Genom att vara flexibel med dina preferenser och öppen för olika alternativ kan du öka antalet tillgängliga bostäder som matchar dina önskemål.

Sammanfattningsvis strävar vi på Samtrygg efter att göra bostadssökandet så tryggt och effektivt som möjligt för våra användare. Med vårt ständigt växande utbud av bostäder, Direktansökan och smarta sökfilter kan du hitta din drömbostad på snabbare än du tror. Låt oss hjälpa dig att hitta ditt nästa hem och upplev en smidigare bostadssökning med Samtrygg.

Sök bland lediga bostäder

Hyresguiden