Hyresguiden

Din personliga guide i hyresdjungeln. Här kan du läsa och bli uppdaterad om det senaste inom andra hand. Vi informerar om allt från lagar och regler till spännande reportage och nyheter – allt du behöver veta om andrahandsmarknaden på ett och samma ställe!

Hyresvärdar

Slipp marknadsföringsstressen med Samtrygg

Att marknadsföra sin bostad kan vara en tidskrävande och ibland tråkig process. Det kräver mycket tid och energi att skapa annonser, söka efter potentiella hyresgäster och sedan genomföra visningar. Men det behöver inte vara så! Med Samtrygg, kan du få hjälp med marknadsföringen av din bostad – helt gratis. Vårt mål är att göra hela processen så enkel och smidig som möjligt för dig.

Så hur fungerar det?

Först och främst hjälper vi dig att skapa en snygg och professionell annons för din bostad. Vi lägger sedan upp annonsen på flera av de största marknadsplatserna för bostadsuthyrning på nätet. På så sätt kan du nå ut till en bredare målgrupp av potentiella hyresgäster, vilket ökar chansen att hitta rätt person för din bostad.

Men det är inte allt. Vi marknadsför också din bostad på vår egen hemsida som för tillfället har ca 80 000 bostadssökande, vilket är en annan kanal för att locka till sig hyresgäster. Vi verifierar alla våra användare och på så sätt kan vara säker på att du får en pålitlig hyresgäst. 

För att göra det ännu enklare för dig, erbjuder vi även digitala visningar som görs live via exempelvis Facetime. Det innebär att hyresgäster kan titta på din bostad bekvämt från sin egen soffa, utan att behöva lämna sitt hem. Detta sparar tid och minskar risken för onödiga besök. 

Mer än bara marknadsföring

Men det är inte bara marknadsföring som vi kan hjälpa till med. Vi tar också hand om hela hyresprocessen från början till slut, vilket inkluderar allt från kontraktskrivning till betalning av hyra. Detta gör det enkelt och smidigt för dig som hyresvärd, så att du inte behöver oroa dig för allt pappersarbete och administration.

Så, vad kan du förvänta dig när du använder Samtrygg för att marknadsföra din bostad? Du kan förvänta dig en enkel och smidig process från början till slut. Du kan förvänta dig att nå ut till en bredare målgrupp av potentiella hyresgäster på flera olika plattformar, inklusive vår egen hemsida och eventuellt sociala medier. Och du kan förvänta dig att hitta en trygg och pålitlig hyresgäst.

Slutligen, med Samtrygg vid din sida, kan du marknadsföra din bostad på ett enkelt och smidigt sätt utan att behöva oroa dig för några av de vanliga bekymren som följer med uthyrning av bostad. Vi tar hand om allt från marknadsföring till hyreskontrakt. Så om du vill få ut det mesta av din bostadsuthyrning och samtidigt spara tid och energi, hyr ut din bostad med Samtrygg idag!

Skapa en kostnadsfri annons

Hyresguiden