Hyresguiden

Din personliga guide i hyresdjungeln. Här kan du läsa och bli uppdaterad om det senaste inom andra hand. Vi informerar om allt från lagar och regler till spännande reportage och nyheter – allt du behöver veta om andrahandsmarknaden på ett och samma ställe!

Hyresvärdar Hyresgäster

4 tips för hur du inreder balkongen och tar myset till nya höjder

Äntligen är balkongsäsongen här och det är hög tid tid att inreda ditt uterum! Med dessa 4 tips höjer du mysnivån på nolltid!

 1. Lägg ut matta eller trätrallar
  En bra utgångspunkt är balkongen golv. Täck över ett tråkigt betonggolv med en vattentålig matta eller trätrallar. 

 2. Placera ut lampor och ljuskällor
  Med en enkel ljusslinga tar du mysigheten till nästa nivå när mörkret faller på. Komplettera gärna med en lykta med levande ljus!

 3. Inred med växter och blommor
  Gröna inslag gör balkongen garanterat trevligare och mer inbjudande. Se till att välja växter som passar just din balkong. Ett hett tips är även plantera kryddor – när det är dags för sommarmiddagen och du kan skörda dina egna kryddor kommer du inte att ångra dig!

 4. Gör balkongen privat
  Vill du göra din balkong extra privat och minska insynen? Ett insynsskydd av bambu är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att rama in balkongen. Alternativt kan du testa växter eller tyger!

Samtrygg är trygg och enkel marknadsplats för bostadsuthyrning. Vårt Trygghetspaket skyddar både uthyrare och hyresgäst. Alltid kostnadsfritt att skapa annons eller profil som bostadssökande. 

Funderar på att hyra ut din bostad? Räkna ut en ungefärlig hyra med Hyreskalkylatorn och skapa en kostnadsfri annons.

Till HyreskalkylatornSöker du efter en bostad? Just nu har vi hundratals lediga objekt över hela Sverige?

Sök efter bostad

Hyresguiden