Hyresguiden

Din personliga guide i hyresdjungeln. Här kan du läsa och bli uppdaterad om det senaste inom andra hand. Vi informerar om allt från lagar och regler till spännande reportage och nyheter – allt du behöver veta om andrahandsmarknaden på ett och samma ställe!

Hyresgäster

Hyr bostad säkert och bekvämt med Samtrygg: dina fördelar som hyresgäst

Att hitta och hyra en bostad kan vara en spännande men också ibland en stressig upplevelse. Hos Samtrygg strävar vi efter att göra hela processen så smidig och trygg som möjligt för dig som hyresgäst. Här är några sätt på vilka Samtrygg kan underlätta och förenkla din bostadssökning och hyresupplevelse.

Ingen deposition eller förskottshyra

En av de mest påfrestande delarna av att hyra en bostad kan vara att behöva betala en stor deposition eller flera månaders förskottshyra i förväg. Hos Samtrygg slipper du denna ekonomiska börda. Vi tar på oss risken, förutsatt att du klarar vår kreditbedömning. Detta innebär att du inte behöver lägga ut stora summor pengar i förskott och istället kan fokusera på att hitta den rätta bostaden för dig.

Bedrägerifritt

Bedrägerier är en oro som kan följa med när man hyr bostäder online. Samtrygg agerar som en pålitlig mellanhand och hanterar alla betalningar för att minimera risken för bedrägeri. Du kan vara säker på att dina betalningar är säkra och att du inte kommer att drabbas av oönskade överraskningar under din hyresperiod.

Trygga hyresavtal

Våra erfarna jurister har utformat specialanpassade hyresavtal som skyddar både dig och din hyresvärd. Dessa avtal är utformade för att säkerställa att ingenting viktigt missas och att du har en klar och tydlig överenskommelse med din hyresvärd. Detta ger dig en extra känsla av trygghet och försäkrar att alla villkor är rättvist reglerade.

Kostnadsfri hemförsäkring första månaden

När du hyr en bostad och signerar avtalet genom Samtrygg inkluderas en kostnadsfri hemförsäkring från försäkringsbolaget Hedvig från din inflyttningsdag och 30 dagar framåt. Detta ger dig en månad med extra trygghet när du flyttar in i din nya bostad. Efter den kostnadsfria perioden har du möjlighet att förlänga försäkringen om du önskar eller välja en annan försäkringslösning som passar dig bäst.

Samtrygg är här för att göra din bostadssökning och hyresupplevelse så enkel och bekymmersfri som möjligt. Vi tar hand om de svåra och komplicerade aspekterna av hyra en bostad, så att du kan fokusera på att hitta ditt drömboende. Prova Samtrygg idag och upptäck hur vi kan göra din bostadssökning till en behaglig och trygg upplevelse.

Hitta ditt nya hem hos Samtrygg idag!

Sök bland lediga bostäder

Hyresguiden